Herfstvakantie zonder drie evenementen

Een herfstvakantie zonder de geplande evenementen. Zondag 18 oktober stond op de kalender voor de vierde Willem van Hanegem Cup en zaterdag 24 oktober voor de vierde Fatima Moreira de Melo Cup en zondag 25 oktober de derde Robert Doornbos Grand Prix in Ahoy. Maar Corona haalde ook een streep door deze evenementen van de stichting met ANBI-status.

En dat is nog niet al het leed in de agenda, want ook de evenementen in de maand november zijn door Rotterdamse Sporticonen geschrapt. Dat zijn de Jolanda Paardekam voor kinderen met een beperking en de Bep van Klaveren Memorial.  Daardoor is er inmiddels een rode streep door tien van de negentien evenementen gegaan. De stichting hoopt het jaar toch nog sportief af te sluiten met de vierde Raemon Sluiter Open op de vier binnenbanen van Lake 7 aan de rand van Rotterdam.

De leukste tennisdag van ons land staat voor zondag 13 december op de agenda. Daarvoor draagt Rotterdamse Sporticonen op 4 december nog bij aan een Sinterklaasfeest voor de patienten van het Sophia Kinderziekenhuis. Dit gebeurt in samenwerking met de stichtingen Dag met een Lach en Vrienden van… Hopelijk levert december dus nog wel blije gezichten op.