Inschrijving Kevin Strootman Cup door renovatie gesloten

De termijn van aanmelding voor de vierde Kevin Strootman Cup is per direct gesloten. Reden voor het besluit is de renovatie van speelveld vijf en zes van het complex van de amateurs van Sparta op Nieuwe Terbregge.
 
Het is op dit moment niet te garanderen dat de beide achterste velden op zondag 13 september weer bespeelbaar zijn voor het levende eerbetoon aan de middenvelder van Olympique Marseille. Dat betekent dat er voor toernooileider Ruud Kooijmans zal worden uitgegaan van een schema van 36 op vier velden.
 
Daardoor mag er per deelnemende vereniging slechts een team deelnemen. Rotterdamse Sporticonen heeft na overleg met Sparta en Kevin Strootman besloten om geen onnodige risico’s te nemen voor achttien teams in het oorspronkelijke deelnemersveld van 54 clubs.
 
Daarom is besloten om voor de Kevin Strootman Cup uit te gaan van 36 teams op vier velden. Dat is het schema dat Rotterdamse Sporticonen ook gebruikt voor de Stefan de Vrij Cup bij Spirit in Ouderkerk aan den IJssel. Toernooileider Ruud Kooijmans gaat de komende weken puzzelen en de ook direct de indeling maken voor het -11-toernooi bij de amateurs van Sparta.