Katwijk terug naar Jan Boskamp Cup

Katwijk komt de op zaterdag 5 september de Jan Boskamp Cup verdedigen bij HOV/DJSCR. De club uit het Vissersdorp meldde net als in 2019 twee onder 7 jaar teams aan voor het levende eerbetoon van Rotterdamse Sporticonen aan de oud speler van HOV en Feyenoord.

Katwijk werd de opvolger van VOC dat aan de rand van het Kralingse Bos de eerste twee edities van de Jan Boskamp Cup op zijn naam schreef. In de finale versloeg de club uit het Vissersdorp het Papendrechtse Drechtstreek na een 0-2 achterstand met 3-2. De kleine finale werd gewonnen door het Goudse Olympia dat het tweede team van Katwijk versloeg.

De extra beloning voor Katwijk dat met de Cup naar huis mocht kwam een dag later toen ze via een warme relatie van Rotterdamse Sporticonen op het strand bij SandCbar als toegift een ijsje mochten komen halen. Marco van der Plas beloofde toen al met de jongste jeugd van Katwijk terug te zullen keren naar het vier tegen vier toernooi met de naam van de meest obectieve voetbalanalist van Veronica Inside.

Op de lijst met deelnemende clubs aan de Jan Boskamp Cup op zaterdag 5 september staan naast twee teams van Katwijk ook het Rotterdamse Besiktas, het Ouderkerkse Spirit, SV Oosterheem uit Zoetermeer, Floreant uit Boskoop, Bleiswijkse Soccer Boys en het organiserende HOV/DJSCR.