Matsuru verlengt samenwerking Deborah Gravenstijn Classic

Rotterdamse Sporticonen heeft de samenwerking met Matsuru verlengd. De leverancier van de inmiddels wereldberoemde roze judopakken is ook in 2021 partner van de Deborah Gravenstijn Classic. Het grootste meisjes judotoernooi van ons land staat volgend jaar op zaterdag 6 februari op de kalender.
 
Het levende eerbetoon van Rotterdamse Sporticonen aan de winnares van Olympisch zilver (Beijing 2008) en brons (Athene 2004) wordt in samenwerking met Sportbedrijf Rotterdam weer in sporthal De Wilgenring in Rotterdam gehouden. Het maximum aantal deelnemer bedraagt ook in 2021 dan 750 meisjes in de leeftijd van vier tot en met twaalf. Met een zonder lidmaatschap van een judoclub. Met en zonder beperking.
 
Rotterdamse Sporticonen zal in de eerste van drie sessies in de ochtend weer honderd meisjes van basisscholen uit het Sociaal Pact die in januari 2021 via vier clinics kennismaken met judo bij SV Hagendoorn en Kimaita. Dat traject wordt afgesloten met deelname aan de Deborah Gravenstijn Classic.
 
De deelnemers krijgen van Rotterdamse Sporticonen een judopak. Indien ze vervolgens met steun van het JeugdFonds Sport en Cultuur lid worden van Kimaita of SV Hagendoorn mogen ze het Matsuru-judopak houden. Matsuru verstuurt per vandaag een uitnodiging tot deelname aan de Deborah Gravenstijn Classic door een flyer van het evenement met bestellingen van haar klanten mee te sturen.