Koflexwerk doneert drie Porsches aan Sophia

Koflexwerk heeft drie van de vijf gekocht Porsche van de Robert Doornbos Grand Prix geschonken aan het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. Het uitzendbureau met hoofdkantoor in het Brabantse Veghel wilde graag een donatie doen en koos na het filmpje van de Robert Doornbos Grand Prix voor een donatie aan Rotterdamse Sporticonen.

Directeur Gerard de Kok en mensen van Koflexwerk kregen de mini racemonsters in december vorig jaar, complet met handtekening, persoonlijk uitgereikt door Robert Doornbos bij Porschecentrum Rotterdam. De groene trapauto’s van het merk waar Doornbos inmiddels ambassadeur van is, ging mee naar Veghel. Maar wel met de belofte dat er drie van de vijf later zouden worden gedoneerd aan het Sophia Kinderziekenhuis.

De Kok hield woord en koos voor overhandiging van de kleine Porsches toen de geboren Brabantse Leontien van Moorsel na haar eigen Ride in Ahoy op bezoek kwam bij het Sophia Kinderziekenhuis. De drie trapauto’s worden in het academisch ziekenhuis gebruikt om kleine patiënten van hun kamer naar de operatiekamer te vervoeren. Gebleken is dat kinderen dan afgeleid en veel rustig zijn als de ingreep begint.