Koninklijk bezoek voor Stefan de Vrij Cup

De agenda van Stijn Prudhomme van Reine loopt over van voetbal. De inwoner van Beverwijk is werkzaam als jeugdtrainer van de Koninklijke HFC in Haarlem. Verder prijken op de CV van de neef van Hillegersberg-secretaris Arienne Prudhomme van Reine de namen van de Ajax-clinics, Players United, Ajax voetbalschool en zijn eigen Goal Events.
 
Met Goal Events heeft de Noord-Hollander de -10 jeugd aangemeld voor de vijfde editie van de Stefan de Vrij Cup. Het levende eerbetoon aan de bij Spirit en Feyenoord opgegroeide verdediger van Oranje staat voor 12 juni 2021 op de kalender van Rotterdamse Sporticonen. Het is dan voor het eerst dat het toernooi niet meer voor -11, maar voor -10 jeugd is. Dit om er voor te zorgen dat stichting met ANBI-status elk kalenderjaar vijf gratis toernooien van -7 tot en met -11 jaar in de aanbieding heeft.
 
Prudhomme van Reine stond voor dit jaar met een teams van HFC op de deelnemerslijst van de Coen Moulijn Memorial, Stefan de Vrij en Willem van Hanegem Cup. Precies de drie toernooien die door Corona moesten worden geschrapt. In september konden de Jan Boskamp Cup en Kevin Strootman Cup gelukkig nog wel doorgang vinden. Op de deelnemerslijst van de vijfde Stefan de Vrij Cup staan inmiddels negen teams.
 
Gratis aanmelden via www.stefandevrijcup.com