Weijers strikt drie Smitshoek teams voor CMMC

Als Rotterdammer, die op zijn veertiende bij AA Drink/FvT debuteerde in de eredivisie van het tafeltennis en in 2012 nationaal kampioen in het enkelspel werd, weet hij als geen ander hoe belangrijk het is dat topsporters in de Maasstad niet pas worden geëerd na hun overlijden.
 
Dus draagt drievoudig EK en WK-deelnemer Barry Wijers een stuk sportgeschiedenis van Rotterdam over op de jeugd van Smitshoek. Als voetbalouder maakte hij de ouders van drie selecties van de Barendrechtse club warm om deel te nemen aan de tiende editie van de Coen Moulijn Memorial Cup. Het levende eerbetoon aan de kleine dribbelaar die in de Kuip uitgroeide tot mister Feyenoord en werd gekozen tot Feyenoorder van de Eeuw staat voor zaterdag 5 juni op de kalender van Rotterdamse Sporticonen.
 
Smitshoek deed in het verleden met haar jeugdteams ook al eens mee aan de Coen Moulijn Memorial Cup. Maar ook aan de Kevin Strootman en Willem van Hanegem Cup. Deze week was er overigens een eerste overleg met weduwe Adrie Moulijn over de invulling van de jubileumeditie van het grootste onder 9 jaar toernooi van ons land.
 
Intentie is om de dag voor alle teams verder op te waarderen, dan alleen maar gratis deelnemen. Aanmelden via de webasite van het toernooi: www.coenmoulijnmemorialcup.nl