Levi van den Heuvel via clinics bij FC IJsselmonde

Weer een prachtig resultaat van de clinics van Rotterdamse Sporticonen voor de acht basisscholen uit het Sociaal Pact. Levi van den Heuvel deed in 2019 met de Prinses Margietschool van Karin Mout (m) mee aan zowel de voetbal- als hockeytrainingen op sportpark Olympia. Ondanks dat hij toen pas vier jaar oud was, stond zijn keuze direct vast. Als hij vijf jaar oud was wilde hij voetballen.
 
En dus schreef FC IJsselmonde via Michael Muijen (r) het nieuwe lid op de ledenlijst van de Rotterdamse club bij. Levi en moeder Van den Heuvel (l) ontvingen direct een rood-blauw tenue van Klupp Sportswear uit handen van Pim Blokland en Mandy Leenpoel van Rotterdamse Sporticonen. De nieuwe mini maakt het seizoen bij de club trainend af en gaat vanaf het nieuwe seizoen ook wedstrijden spelen.
 
In 2020-2021 is FC IJsselmonde ook all-inclusive club. Dat betekent kinderen die via het clinictraject van Rotterdamse Sporticonen lid worden van de vereniging op sportpark Olympia, indien ze daar in aanmerking voor komen, de contributie betaald krijgen via het JeugdFonds Sport en Cultuur en het tenue gratis ontvangen van Klupp Sportswear en Rotterdamse Sporticonen. Net als Levi van den Heuvel.
 
Eerder al werd ook buurman HC Feijenoord op die basis een all-inlcusive club van Rotterdamse Sporticonen. Om die reden speelt FC IJsselmonde volgend seizoen met het logo van het JeugdFonds Sport en Cultuur op de mouw.