Meer dan 30 aanmeldingen Joost Luiten Classic

De deelnemers voor de vierde editie van de Joost Luiten Classic blijven binnen druppelen. De leukste en gratis golfdag van ons land op de negen holes baan van golfcentrum Seve in Rotterdam staat voor zaterdag 26 september op de kalender van Rotterdamse Sporticonen.

De kans dat Joost Luiten aanwezig is op zijn eigen levende eerbetoon aan de negenvoudig beste golfer van ons land is door de keuze van de datum bijna zeker. Dus wat is er dan leuker om als kind van vier tot en met twaalf jaar kennis te maken et de sport van Luiten.

De Joost Luiten Classic is een golfdag voor kinderen die nog nooit op een golfbaan zijn geweest en dolgraag kennis willen maken met de sport, tot kinderen die reeds hun GVB hebben en de baan in mogen. De opzet van de dag maakt het voor iedereen mogelijk om op zijn of haar niveau te spelen en plezier te beleven. Want vooral dat gegeven staat voorop bij alle negentien evenementen van Rotterdamse Sporticonen.

Op de lijst met aanmeldingen prijken daarom kinderen zonder ervaring tot leden van golfclubs. Dat maakt de dag voor Joost Luiten ook speciaal, omdat iedereen toegang heeft tot de gratis golfdag die wordt georganiseerd in samenwerking met de Joost Luiten Foundation, de Golffederatie en Seve.