Meer dan 30 teams voor 2020

Het deelnemersveld van de negende Coen Moulijn Memorial Cup op zaterdag 6 juni 2020 is de dertig teams reeds gepasseerd. Daarmee zit het levende eerbetoon van Rotterdamse Sporticonen aan de Feyenoorder van de Eeuw op bijna eenderde van het aantal deelnemers van dit jaar.

Aan de achtste editie van de Coen Moulijn Memorial Cup op sportpark Olympia in Rotterdam deden in 2019 een recordaantal van 96 onder 9 jaar teams mee. Het oude record van 2017 stond op 88 -9 teams. Rotterdamse Sporticonen hoopt in 2020 met het grootste toernooi van ons land in deze leeftijdscategorie voor de eerste maal over de honderd teams, dus ook duizend kinderen heen te gaan. Ook omdat de stichting met ANBI status in haar doelstelling heeft opgenomen om steeds meer school- wijk en Goede Doelen-teams bij het evenement te betrekken.

Nieuwkomers op de deelnemerslijst voor de negende Coen Moulijn Memorial Cup in 2020 op het complex van SC Feyenoord naast de Kuip zijn VVJ uit Utrecht, Jonathan uit Zeist, Voorschoten’97, SV Geinoord uit Nieuwegein, Meeuwenplaat uit Hoogvliet en het Spijkenisser Hekelingen.
Koninklijke HFC komt daarop op 6 juni 2020 met drie selecties en MOC’17 uit Berg op Zoom met twee teams naar het complex van Sportclub Feyenoord, Overmaas en FC IJsselmonde (foto).