Nieuwe aanmeldingen Coen Moulijn Memorial Cup

De eerste aanmeldingen voor de hernieuwde tiende editie van de Coen Moulijn Memorial Cup op 5 juni 2021 lopen binnen bij Rotterdamse Sporticonen. Toernooileider Ruud Kooijmans kreeg als eerste een inschrijving van de Nijmeegse voetbalschool Voetbaloa. Gevolgd door het Capelse SVS dat via Eric Groenendaal altijd vertegenwoordigd is op de vijf toernooien van de stichting met ANBI-status.
 
De tiende editie van de Coen Moulijn Memorial werd in juni van dit jaar samen met de Stefan de Vrij Cup, Nelli Cooman Mile en Robert Eenhoorn Classic door het Corona-virus geschrapt. Nadat nog even was gekeken naar een nieuwe datum later in het jaar, werd door Rotterdamse Sporticonen besloten om de tiende editie van het levende eerbetoon aan de Feyenoorder van de Eeuw door te schuiven naar zaterdag 5 juni volgend jaar.
 
Een week voor de vijfde Stefan de Vrij Cup, het -10 toernooi die voor 12 juni 2021 op de kalender staan. De Coen Moulijn Memorial Cup is het grootste onder 9 jaar toernooi van ons land en zou dit jaar op sportpark Olympia in Rotterdam met meer dan honderd teams op zeven velden worden gespeeld.
 
De aanmelding voor het toernooi met de naam van de linksbuiten die in zijn loopbaan alleen voor Xerxes en Feyenoord is gratis via www.coenmoulijnmemorialcup.nl