Zeven leden Tennis 7 naar Raemon Sluiter Open

Tennisclub 7, de vereniging van Lake 7, doet met zeven aanmeldingen voor de vierde editie van de Raemon Sluiter Open een stevige investering in de groei van het levende eerbetoon aan de voormalige nummer 43 van de wereld. De leukste tennisdag van ons land in samenwerking met Lake 7 en de KNLTB staat voor zondag 13 december op de kalender.
 
De Raemon Sluiter op de vier binnenbanen van Lake 7 aan de rand van Rotterdam is geen traditioneel tennistoernooi, maar een experience onder leiding van de van de Rotterdammer die Kiki Bertens tot de beste Nederlandse tennisster op de wereldranglijst van de WTA maakte. Samen met Lake 7 en tennisbond KNLTB wordt er voor kinderen alles aan gedaan om ze twee uur lang tennisplezier te laten beleven.
 
Compleet met een tennisdiploma en medaille, uitgereikt door de naamgever voor het spektakel waar maximaal 150 kinderen in de leeftijd van vier tot en met twaalf jaar aan kunnen deelnemen. Tussen de deelnemers van Lake 7 zitten overigens ook broer en zus Nikki en Jack van der Neut. Ook dat maakt de evenementen van Rotterdamse uniek in beleving. Samen met familie deelname, ongeacht het niveau van beiden.
 
Plezier is immers de basis van alle evenementen. Gratis aanmelden via www.raemonsluiteropen.nl