Vrijwilligers in startblokken

Rotterdamse Sporticonen kan voor de tweede editie van de Robert Doornbos Grand Prix in Ahoy weer rekenen op de voormalige groep van vrijwilligers van Rotterdam Racing. In 2018 waren de mannen en vrouwen van Rene Brabers voor de eerste maal actief op het levende eerbetoon van de stichting met ANBI-status van Goed Doel aan de eerste Rotterdammer in de Formule 1.

De Robert Doornbos Grand Prix werd mede door de steun van de vrijwilligers van Rene Brabers een geweldig evenement. In het programma zat zelfs een speciale race voor kinderen van Mytylschool De Brug. Op zondag 13 oktober zal Rotterdamse Sporticonen het evenement samen met beursorganisator 402 Automotive wederom organiseren. Ook dan is er in Ahoy weer een race voor de kinderen met een verstandelijke of lichamelijke beperking van Mytylschool De Brug. Maar er komt ook een race voor de blinde en slechtziende kinderen van de Visioschool.

En voor kinderen met een sociale beperking. Voor wie het bezoeken van een beurs als 100% Auto Live en het deelnemen aan de Robert Doornbos Grand Prix een financieel te grote drempel zou zijn. Om die reden worden ook kinderen die een Verjaardagdoos van Jarige Job uitgenodigd voor het race-evenement in Ahoy.