OMHC M8E4 40-ste team Fatima Moreira de Melo Cup

M8E4 van het Rotterdamse OMHC is het veertigste team op de deelnemerslijst van de vierde Fatima Moreira de Melo Cup. Daar is het levende eerbetoon aan de voormalige speelster van Tempo’34 en HC Rotterdam nu al fors groter dan de editie van 2019 met 32 teams.
 
Op de lijst met deelnemende team voor het toernooi voor alle E-jeugd (6×6) staan 26 jongens en meisjesteams van hockeyclubs. Twee wijkteams van Thuis op Straat en twaalf schoolteams. De organisatie verwacht een maand voor het toernooi, dat deze week door de ABNAMRO Foundation werd geadopteerd als Social Event van de bank, daarom op minstens vijftig teams uit te zullen komen. Veel clubs in de regio Rotterdam hebben immers nog geen team aangemeld.
 
Het gaat om HC Derby, HC Barendrecht, HC Capelle, GMHC Gouda, MHC Krimpen, De Ijssel, HC Schiedam, Evergreen, HC Hoekschewaard, HV Bleiswijk, HV Spijkenisse, Forcial en HC Voorne. Als hun mensen terug zijn van vakantie zullen er nog zeker E-teams van deze clubs volgen. Het tweede team van OMHC op de lijst met deelnemers aan de Fatima Moreira de Melo Cup werd aangemeld door Winyang Man.
 
Met het tweede team van de hockeyclub uit de Rotterdamse wijk Ommoord heeft OMHC-jeugdvoorzitter Jos van Eck woord gehouden dat zijn vereniging in in 2020 met minstens een team zou gaan debuteren. Gratis aanmelden via www.fatimamoreirademelocup.nl