Opnames RTL 4 met Pepijn Stratmann

Hij is een vaste gast op de evenementen van Rotterdamse Sporticonen. Pepijn Stratmann vindt meedoen leuk. En BB Bear stiekem het allerleukste van de evenementen van Rotterdamse Sporticonen. De leerling van Mytylschool De Brug debuteerde op de Jolanda Paardekam Classic is 2017 en is daarna nooit meer weg geweest.
 
Hij golfde mee op de Joost Luiten Classic, rende mee op de Nelli Cooman Mile en fietste zijn met Leontien van Moorsel op haar Ride in Ahoy. De vrolijkheid van de Vlaardinger werkt aanstekelijk. Zijn kijk op de wereld is verterend. En blijdschap gaat boven alles. Guus Meeuwis is zijn held en draaiorgelmuziek zijn grote passie. Tijdens Corona haalde Stratmann de plaatselijke en regionale pers toen hij in Vlaardingen met een klein draaiorgel langs oude en vaak eenzame mensen en verzorgingstehuizen trok.
 
Maar nu is de landelijke doorbraak van de kleine Stratmann aanstaande. Hij heeft opnames met RTL4 achter de rug. Voor welke programma mag de leerling van De Brug niet verklappen, maar het schijnt iets met Kerst te maken te hebben. Adem in en nog vijf weken geduld…En trouwens eerst nog Sinterklaas, want Stratmann heeft al iets in zijn schoen gehad, dus Sint gaat nog even voor.