Overleg Jolanda Paardekam Classic

Rotterdamse Sporticonen heeft een eerste overleg gehad met de mensen van de WION-hal in Rotterdam over de derde Jolanda Paardekam Classic. Het levende eerbetoon van Rotterdamse Sporticonen aan de Paralympisch kampioen tafeltennis van Barcelona 1992 staat voor zondag 20 oktober op de kalender.
 
De Jolanda Paardekam Classic is samen met de Dirk Kuyt Cup een van de twee evenementen van Rotterdamse Sporticonen die exclusief is voor kinderen met een geestelijke of lichamelijke beperking. Voor het evenement werkt de stichting met ANBI-status van goed Doel samen met de MJ Tafeltennis en tafeltennisbond NTTB voor clinics tijdens het evenement.
 
De jeugdige selectie van spelers en speelsters met een beperking zal tijdens de Jolanda Paardekam Classic in de WION-hal aanwezig zijn en trainen. In samenwerking met de leerlingen van Melanchthon Schiebroek zal er bovendien voor alle deelnemers en hun broertjes en zusjes na het sportieve gedeelte pannenkoeken worden geserveerd.
 
De Jolanda Paardekam Classic begint om 12.00 uur en duurt tot 15.00 uur. Hogeschool Rotterdam-stagiair Bob van Lier zorgt voor het draaiboek van het evenement na overleg met Els en Teun Bijlsma. Jolanda Paardekam verzorgt de opening van haar evenement en deelt na afloop de medailles uit.