Printvisie levert Kerstkaart stichting weer af

Rotterdamse Sporticonen bestaat in 2020 vijf jaar, maar Printvisie is feitelijk al twintig jaar partner van de stichting. De Rotterdamse drukkerij van Dennis den Engelsman (l) en Leander Wunschmann (r) was namelijk al vijftien jaar partner van de Bep van Klaveren toen het bedrijf besloot om met te gaan naar de nieuwe stichting Rotterdamse Sporticonen, waarvan het levende eerbetoon aan de Rotterdamse Olympisch kampioen boksen onderdeel werd.
 
Dus als printpartner van Rotterdamse Sporticonen levert Printvisie voor het vierde jaar achtereen de Kerstkaart van de stichting. Deze week liep het ontwerp van Willem Veldhoen van Blauwesteeg van de persen in het pand aan de Aristotelesstraat in de Maasstad. Op de Kerstkaart staat als vanouds een uitnodiging voor de Kerstlunch, een van de tradities van Rotterdamse Sporticonen. Maar dit jaar is alles anders door Corona.
 
Dus valt de beslissing over het door gaan van de Kerstlunch op 8 december. Dan maakt het kabinet bekend of de regels voor de horeca worden versoepeld. Pas dan is duidelijk of de bijeenkomst in thuishotel Van der Valk Ridderkerk mogelijk zal zijn en onder welke voorwaarden. De groene Kerstkaart van Rotterdamse Sporticonen gaat in ieder geval deze week op de bus. Dat is wel een zekerheid.