Programma Joost Luiten Classic bekend

Rotterdamse Sporticonen heeft in overleg met golfcentrum Seve het programma van de derde Joost Luiten Classic bepaald. De leukste golfdag van ons land is door Marco Kerstens en zijn ploeg in samenspraak met Joyce Dijkshoorn van het par 3-complex in Rotterdam weer opgeknipt in twee delen: van vier tot en met zeven jaar en van acht tot en met twaalf jaar.

Net als de voorgaande twee edities van het levende eerbetoon aan de beste golfer van ons land voor alle kinderen in dezelfde leeftijdscategorie. Kinderen die reeds een golfvaardigheidsbewijs hebben of lid zijn van een golfbaan tot kinderen die nog nooit een golfclub in hun handen hebben gehad. Net als bij de andere zeventien evenementen van Rotterdamse Sporticonen staat plezier tijdens deelname voorop en zal iedereen daarom ook de dag afsluiten met een medaille.

De Joost Luiten is daardoor een ideale mogelijkheid om zonder kosten kennis te maken met de sport van Joost Luiten. Of als speler met een GVB de dag te combineren met een broertje of zusje dat niet golft, maar toch kan deelnemen.  Thuis Op Straat laat op deze manier tien kinderen kennismaken met de sport op golfcentrum Seve in Rotterdam.

De eerste groep (vier tot en met zeven jaar) wordt aan de Kleiweg vanaf 10.00 uur ontvangen en start om 11.00 uur. De ouderen(acht tot en met twaalf jaar) worden vanaf 12.00 uur ontvangen en starten om 13.00 uur.