Roze Judofeest op weg naar 400 deelnemers

De Deborah Gravenstijn Classic wordt voor judoverenigingen in ons land steeds meer een clubuitje voor alle meisjes. De verenigingen gaan gezamenlijk naar het leukste, gratis en meest roze judofeest van ons land.
 
De vierde editie van het levende eerbetoon van Rotterdamse Sporticonen aan de winnares van Olympisch zilver (2008) en brons (2004) staat voor zaterdag 1 februari 2020 op de kalender. Omdat meerdere verenigingen uit heel het land meerdere meisjes aanmelden klimt het aantal meisjes op de lijst met deelnemers aan het judofeest voor meisjes van vier tot en met twaalf jaar richting de 400 kleine judoka’s.
 
De laatste aanmeldingen van clubs kwamen Van Gils Sport uit Dongen (6 meisjes), Kai Sei uit Zoetermeer (4 meisjes), het Groningense Jiritsu (14 meisjes), ’t Loo uit Heiloo (3 meisjes), het Haagsche Kian Schi (3 meisjes), Judoclub Helden uit Panningen (3 meisjes) en hert Utrechtse Erik Verlaan Sport (5 meisjes).
 
De Deborah Gravenstijn Classic kent een unieke opzet met een roze judoband van Matsuru voor alle deelnemers, het voorstellen per vereniging, een centrale warming-up wedstrijden in een poulesysteem, een clinic met Deobrah Gravenstijn plus medailles voor alle deelnemers. Dat geheel maakt het gratis evenement van Rotterdamse Sporticonen tot een waar spektakel.
 
Grstis aanmelden via de webstie van het evenement voor meisjes www.deborahgravenstijnclassic.nl