Samenwerking met TOS blijft groeien

Thuis op Straat blijft groeien als partner van Rotterdamse Sporticonen. De organisatie van directeur Peter Steenbergen die zich richt op kansarme kinderen in verschillende wijken in Rotterdam gaat met steeds meer kinderen deelnemen aan de evenementen van de stichting met ANBI-status.
 
Zo doet Thuis op Straat met twee wijkteams mee aan de vierde Fatima Moreira de Melo Cup op zondag 6 september op het complex van HC Rotterdam. Patricia van Veen leidt het team van TOS-Schiebroek en Mildiane Carmelia de formatie met kinderen uit de Tarwewijk. De Wijkteams van TOS spelen in een poule met de twaalf scholenteams, die zich hebben aangemeld voor het levende eerbetoon aan de ex-speelster van HC Rotterdam die 243 maal in het Nederlands team speelde.
 
Maar Thuis op Straat heeft zich behalve voor de Fatima Moreira de Melo Cup ook al met tien kinderen uit de Tarwewijk aangemeld voor deelname aan de 27-ste Bep van Klaveren Memorial. Het levende eerbetoon aan de Rotterdamse Olympisch kampioen boksen van Amsterdam 1928 is op zaterdag 21 november in de Maassilo in
 
Thuis op Straat debuteerde in 2019 bij Rotterdamse Sporticonen op de Robert Eenhoorn Classic en was daarna steeds vaker aanwezig. Ook op de derde Fatima Moreira de Melo Cup.