Spijkenisse en Zestienhoven naar Stefan de Vrij Cup

De -10 jeugd van het Rotterdamse Zestienhoven en Spijkenisse hebben zich aangemeld voor de vijfde editie van de Stefan de Vrij Cup. Het levende eerbetoon van Rotterdamse Sporticonen aan de beste verdediger van de Italiaanse Serie A wordt in 2021 voor de eerste maal voor onder tien jeugd gehouden in plaats van onder elf jaar zoals in de eerste vier jaar het geval was.
 
Rotterdamse Sporticonen heeft met de keuze voor -10 jeugd volgend jaar vijf gratis grote toernooien op de kalender van -7 tot en met -11. In theorie kan een jeugdspeler van een club daardoor vijf jaar achter elkaar met zijn team aan een evenement van Rotterdamse Sporticonen deelnemen. Zo hoopt de stichting met ANBI-status elk jaar iets bij te dragen aan het plezier van kinderen aan het einde of het begin van het seizoen.
 
De Stefan de Vrij Cup staat voor zaterdag 12 juni 2021 op de kalender, een week na de tiende editie van de Coen Moulijn Memorial Cup. Het grootste -9 jaar toernooi van ons land staat voor zaterdag 5 juni in de agenda. Dit jaar werden beide toernooien als eerste twee evenementen van Rotterdamse Sporticonen in juni door de Corona epidemie noodgedwongen geschrapt.
 
Gratis aanmelden via www.stefandevrijcup.com