SVS op Boskamp, Strootman en Van Hanegem Cup

Ook SVS keert na de lange en gedwongen stop in het amateurvoetbal terug bij Rotterdamse Sporticonen. De Capelse voetbalclub schreef haar jeugd in voor drie toernooien van de stichting met ANBI-status die vanaf september op de kalender staan.
 
SVS-secretatis Eric Groenendaal schreef twee onder 7 jaar teams in voor de vierde Jan Boskamp Cup op zaterdag 5 september bij diens eerste club HOV/DJSCR. Ruim een week later, zondag 13 september, doet de -11 jeugd van de blauw-witten van sportpark Schenkel bij Sparta (am) mee aan de vierde editie van de Kevin Strootman Cup.
 
Tenslotte schreef SVS zich ook in voor de vierde Willem van Hanegem Cup op zondag 18 oktober op het complex van XerxesDZB. Alle toernooien van Rotterdamse Sporticonen zijn gratis. De stichting begint elk evenement met vlaggenparade en voor elke speler is een medaille als aandenken aan deelname aan het toernooi.
 
Met de aanmeldingen van SVS staat de Jan Boskamp Cup op de drempel van twintig -7 teams. De Kevin Strootman Cup op veertig -11 teams en de Willem van Hanegem Cup op bijna dertig -8 jaar teams. Gratis aanmelden voor de toernooien van Rotterdamse Sporticonen kan via www.rotterdamsesporticonen.nl/evenementen