TOS Delfshaven naar Leontien van Moorsel Ride

TOS Delfshaven komt met twintig kinderen naar de tweede Leontien van Moorsel Ride op zondag 5 januari 2020 in Ahoy. Het levende eerbetoon van Rotterdamse Sporticonen aan de viervoudig Olympisch kampioene wordt gehouden op Kidsday van de Wooning/Zesdaagse. Kinderen van vier tot en met twaalf jaar krijgen zodoende de kans om zowel actief als passief wielrennen te beleven.

In de Conferencetoom van Ahoy krijgen de deelnemers aan de Leontien van Moorsel Ride de kans om op verschillende vormen te fietsen. Dat kan op een zogenaamde Pumptrack, maar ook een tegen een op een scherm digitaal racen. Er is verder een persconferentie met twee renners uit de Zesdaagse en natuurlijk zesvoudig sportvrouw van het Jaar Leontien van Moorsel. Zij zal ook aan alle deelnemers de medailles als herinnering aan deelname aan het evenement van Rotterdamse Sporticonen uitreiken.

Doordat de Leontien van Moorsel Ride wordt gehouden op de zondag de Wooning/Zesdaagse kunnen deelnemers ook gratis naar de grote hal van Ahoy lopen om het grootste indoor wielerevenement van ons land mee te maken. Daardoor heeft de Leontien van Moorsel Ride net als de Robert Doornbos Grand Prix in Ahoy een actief en passief gedeelte.

Kinderen die zich via www.leontienvanmoorselride.nl aanmelden mogen gratis een ouder meenemen naar het evenementen. Thuis Op Straat was ook actief op de Robert doornbos Grand Prix, Robert Eenhoorn Classic, Fatima Moreira de Melo Cup en Joost Luiten Classic.