Vier evenementen definitief naar september

Nu de overheid de zekerheid heeft afgegeven dat de kantine weer open gaan en wedstrijden voor jeugd met ingang van 1 september weer als ‘normaal’ kunnen worden afgewerkt zal Rotterdamse Sporticonen zo snel mogelijk trachten duidelijkheid te geven over de nieuwe data van de vier in juni geschrapte evenementen.
 
Het gaat om de Coen Moulijn Memorial Cup. Stefan de Vrij Cup, Nelli Cooman Mile en Robert Eenhoorn Classic. Deze viert evenementen moesten in verband met de maatregelen ten aanzien van de Corona pandemie worden uitgesteld. Nu duidelijk is dat er vanaf 1 juli alles weer normaal wordt op de sportcomplexen, behalve wedstrijden zal Rotterdamse Sporticonen naar een geschikt moment in september zoeken voor een nieuwe datum.
 
De clubs die zich hebben aangemeld voor deze Coen Moulijn Memorial Cup, Stefan de Vrij Cup en Robert Eenhoorn Classic houden een eerste recht van deelname aan het evenement op de nieuwe datum. De kans bestaat dat een evenement door de verschuivingen mogelijk op een andere locatie zal worden georganiseerd in verband met beschikbaarheid van velden.
 
De kalender van Rotterdamse Sporticonen na de zomerstop vanaf het weekeinde van 5 en 6 september (Jan Boskamp en Fartima Moreira de Melo Cup) blijft uiteraard overanderd.