Voorlopige indeling Jan Boskamp Cup

Ruud Kooijmans heeft de eerste indeling voor de vierde editie van de Jan Boskamp Cup bekend gemaakt. De leider van alle vijf voetbaltoernooien van Rotterdamse Sporticonen heeft op dit moment 31 teams op de lijst staan met deelnemers aan het levende eerbetoon aan de voormalige middenvelder van Feyenoord en HOV.
 
Met 31 teams in zeven poules kunnen er nog aanpassingen en toevoegingen plaatsvinden. Zeker bij de scholen, omdat pas in de eerste week na de zomervakantie duidelijk zal worden of de Margrietschool, De Esch en de Koningin Wilhelminaschool met meer dan een schoolteam aan het 4 tegen 4-toernooi aan de rand van het Kralingse Bos zullen deelnemen.
 
Op de lijst met deelnemende teams heeft Katwijk een derde -7 team toegevoegd. Ook thuisclub HOV/DJSCR liet via Andre Wasiman een extra team aan de lijst voor de Jan Boskamp Cup toevoegen. Ruud Kooijmans gaat in de laatste dagen voor het toernooi puzzelen om het deelnemersveld en de zevende poules compleet te maken.
 
Deelnemers ontvangen in de week voor het toernooi een digitaal programmaboek met alle informatie. De Jan Boskamp Cup is het eerste evenement van Rotterdamse Sporticonen na de lange zomerstop.