Website door B.made vernieuwd

Rotterdamse Sporticonen heeft haar website vernieuwd. Na een vliegende start met het Rhoonse Dutch Height werd het stokje overgenomen door B.made. Het pal naast de Kuip gevestigde bedrijf vormt een mediagroep samen met zakenmagazine Friends in Business en internetzender RUR.nl

In het kader van de uitbreiding van de samenwerking van Rotterdamse Sporticonen met de Rotterdamse mediagroep van ondernemer Jan Smit werd besloten een nieuwe opzet voor de website te ontwikkelen. Het goede van voorheen bleef behouden en werd gekoppeld aan het nieuwe. Dus de hosting van de website www.rotterdamsesporticonen.nl bleef bij Dutch Height in Rhoon, terwijl B Made de nieuwe vormgeving voor haar rekening nam. De koppeling van de deelnemers van alle achttien gratis evenementen voor de nieuwsbrief naar BroMotion bleef bovendien in stand.

De nieuwe website werd ontwikkeld door Erik Mikx, Eyal Beker (rechts) en Philomeen Vroemen en staat per vandaag online. De filmpjes van de evenementen kregen een meer prominente rol op de negentien pagina’s, die bovendien aftellen naar het bewuste evenement. Op de pagina’s is ook beter te zien of kinderen met een geestelijke of lichamelijke beperking deel kunnen nemen.