ZOOM-meeting met 16 studenten Hogeschool

Rotterdamse Sporticonen en de Giovanni van Bronckhorst Foundation hebben deze ochtend hun eerste ZOOM-meeting gehad met studenten Sportmarketing en Management van Hogeschool Rotterdam over hun stageperiode in 2021.
 
De meeting op het kantoor aan de Piekstraat in Rotterdam werd geleid door de huidige derdejaars stagiaires van de Hogeschool Osman Tozlu (Sv Gio) en Rasid Sabljica (Rotterdamse Sporticonen). Doelstelling was om de eerstejaars Sportmarketing en Management in een vroeg stadium te helpen met stageplaatsen bij de evenementen van beide stichtingen.
 
Te beginnen met de Giovanni van Bronckhorst Cup op 10 januari, gevolgd door de Deborah Gravenstijn Classic op 6 februari. Studenten van Hogeschool Rotterdam kunnen door de Corona-crises veel moeilijker aan een stageplaats komen. Rotterdamse Sporticonen en de Giovanni van Bronckhorst Foundation hebben met coördinator Kiki Streefkerk daarom afgesproken om zich extra in te zetten om meer studenten een plaats te bieden.
 
Zo wordt de samenwerking in moeilijke tijden nog waardevoller en tegelijkertijd verdiept. In totaal werd er door Sabljica (bovenste rij links) en Tozlu (bovenste rij tweede van links) met 16 studenten van Hogeschool Rotterdam gesproken die in 2021 op de evenementen praktijkervaring op kunnen doen.