Zusjes Blom in 2021 weer op Deborah Gravenstijn Classic

De zusjes Saar (7) en Senna Blom (10) zijn op zaterdag 6 februari 2021 weer actief op Deborah Gravenstijn Classic. De vijfde editie van de leukste, gratis en meest roze judodag voor meisjes wordt weer in sporthal De Wilgenring in Rotterdam gehouden.
 
De meiden van judoclub Zuidland/Heenvliet waren dit jaar ook al actief op de vierde editie met maar liefst 750 meisjes verspreid over de hele dag. De deelnemers kwamen toen uit eigen land, maar ook uit Belgie, Engeland en Schotland. Senna Blom, de oudste van de twee, heeft al tweemaal mee gedaan aan het levende eerbetoon aan de winnares van Olympisch zilver (Beijing 2008) en brons (Athene (2004).
 
Saar debuteerde dit jaar in sporthal De Wilgenring, die voor het grootste meisjes judo-evenement beschikbaar werd gesteld door sportbedrijf Rotterdam. De zusjes staan op de foto tijdens de kampioenschappen van hun judoclub Zuidland/Heenvliet, van Dick van der Meer. Saar in het roze pak dat ze voor de titelstrijd mocht lenen van een meisje van de club dat daar uit was gegroeid.
 
Gratis deelnemen aan de Deborah Gravenstijn Classic kan via de website van de dag die begint met een clinic en eindigt met een randori-toernooi: www.deborahgravenstijnclassic.nl